Mikor indokolt a csatornarendszer javítása?

A szennyvízhálózat kialakítása szakértelmet igényel. A csatornarendszer építése során is figyelni kell a minőségi szabványok betartására. A szennyvízhálózat eldugulhat a lejtés rossz megválasztása miatt, a szabványoknak nem megfelelő szennyvízcső terhelés hatására eltörhet. Az ilyen hibák kijavítása körülményes feladat, főleg ha a tisztítónyílás hiányzik, vagy elhelyezése nem a csatornázási szabványoknak megfelelő. Régi szennyvízcsöveknél az anyag „elöregedése” miatt ugyanúgy bekövetkezhet csőtörés, mint a vízvezetékeknél.

Komplett csatornarendszer kiépítés

A teljes körű csatornarendszer kiépítés során a szabványoknak megfelelő csöveket és idomokat a helyszínre szállítom, majd az előírásoknak megfelelően összeszerelem. A csatornacsövek emésztőről aknára történő átkötését, vagy új szennyvízcsövek rákötését a szennyvízaknára az illetékes csatornázási művek előírásainak megfelelően végzem.
  • Szennyvíz-nyomócső aknákhoz történő kiállása
  • Szennyvízcsövek cseréje
  • Csatornarendszer kialakítás
A nagyobb szerelési munkálatokat helyszíni felmérés és árajánlat készítés előzi meg. Várom megkeresését a +36 20 4696 173 -as számon, vagy az info@jofutes.hu címen.